Gyorskereső
 

Érdi Civil Állatmentők

Érdi Civil Állatmentők

Bemutatkozás:
Az Érdi Civil Állatmentők csapata egy négy személyes baráti társaság. A bajba jutott állatokat igyekszünk segíteni, az érdekeiket védeni. Kóbor, balesetes, gazdikereső, kutya vagy macska, színre, nemre, korra való tekintet nélkül - segítünk, ahol csak tudunk. Jelenleg teljesen civilként, saját forrásból és a nagylelkű lakossági támogatásokból gazdálkodunk. Köszönjük, hogy segítik munkánkat!

15 kg-ból 1 kg adomány:
Minden 15kg-os táp megvásárlása esetén választhatja, hogy cégünk (Fit Pet Kft) 1 KG adományt adjon az Ön által kiválasztott alapítvány részére, köszönjük hozzájárulását!
Teljes adomány:
Adományozzon termékeket a kiválasztott alapítvány számára. Minden hónap végén összesítjük és eljuttatjuk az összegyűlt mennyiségű adományt a kiválasztott egyesület részére. Biztosíthatjuk Önt, hogy a megfelelő helyre kerül adománya, köszönjük!
Pénzadomány:
A premil.hu webáruházon keresztül lehetőséget adunk pénz adomány felajánlására is alapítványok, menhelyek részére, melyet webáruházunkban költhetnek el. A pénz adományokat sikeres utalás után a hónap végén összesítjük és e-amilben értesítjük az adott alapítványt, menhelyt és az adományozott. Pénz adományával lehetőséget biztosít a kiválasztott menhelynek, alapítványnak, hogy tetszőlegesen fel tudja használni adományát a premil.hu webáruházon keresztül.
FitPet Kft.
K&H Bank
Számlaszám: 10400023-50526585-5349100
(Pénzadományt csak utalással tudunk elfogadni.)
Érdi Civil Állatmentők