Gyorskereső
 

Radi Falka Állatvédelmi Egyesület

Radi Falka Állatvédelmi Egyesület

Bemutatkozás:
Radi Falka Állatvédelmi Egyesület néven működünk 2014 május 28-a óta. Eddigiekben civilként utcáról és gyepmesteri telepekről mentettünk állatokat, s helyeztünk el ideiglenes és/vagy állandó örögbefogadókhoz. A szabályzatunk alapján külföldre nem adunk örökbe állatokat, hogy az állat teljes életét végigkövethessük. Eddigiekben is jó kapcsolatot tartunk az örökbefogadó gazdákkal. Utcán és menhelyen élő állatok megfelelő helyre juttatása, ideiglenes befogadók keresése és támogatása. A segítségre szoruló állatok megsegítés, örökbefogadók keresése, hogy egy állat se kóboroljon.

15 kg-ból 1 kg adomány:
Minden 15kg-os táp megvásárlása esetén választhatja, hogy cégünk (Fit Pet Kft) 1 KG adományt adjon az Ön által kiválasztott alapítvány részére, köszönjük hozzájárulását!
Teljes adomány:
Adományozzon termékeket a kiválasztott alapítvány számára. Minden hónap végén összesítjük és eljuttatjuk az összegyűlt mennyiségű adományt a kiválasztott egyesület részére. Biztosíthatjuk Önt, hogy a megfelelő helyre kerül adománya, köszönjük!
Pénzadomány:
A premil.hu webáruházon keresztül lehetőséget adunk pénz adomány felajánlására is alapítványok, menhelyek részére, melyet webáruházunkban költhetnek el. A pénz adományokat sikeres utalás után a hónap végén összesítjük és e-amilben értesítjük az adott alapítványt, menhelyt és az adományozott. Pénz adományával lehetőséget biztosít a kiválasztott menhelynek, alapítványnak, hogy tetszőlegesen fel tudja használni adományát a premil.hu webáruházon keresztül.
FitPet Kft.
K&H Bank
Számlaszám: 10400023-50526585-5349100
(Pénzadományt csak utalással tudunk elfogadni.)
Radi Falka Állatvédelmi Egyesület