Gyorskereső
 

Szállítási feltételek

Kérjük olvassa el figyelmesen a szállítási feltételeket.

MINDEN ESETBEN OLYAN SZÁLLÍTÁSI CÍMET ADJON MEG, AHOL A TERMÉKET ÁT TUDJUK ADNI Önnek!

Rendelést hétfőtől - péntekig délután 16 óráig tudunk elfogadni következő 1-5 munkanapi szállítással hétköznap 8 – 17 között. A Fit Pet Kft webáruházában leadott rendelések kiszállítását a megbízott futárszolgálat végzi. A futárszolgálat 2-szer próbálja meg Önnek kiszállítani a megrendelt terméket egymást követő napon. Kétszeri sikertelen kiszállítást követően a termék visszakerül a Fit Pet Kft-hez. A következő rendelésnél, ezért dupla szállítási költség van felszámolva. Amennyiben a megrendelt termék nincs raktáron és nem tudjuk teljesíteni a rendelést, erről értesítést küldünk. Miután a hiány pótolva lett, e-mailben értesítjük Önt, és Önnek újból le kell adnia a megrendelést.

Többféle fizetés közül választhat: előre utalja a vételárat a Fit Pet Kft. bankszámlájára, ebben az esetben a szállítási díj 7.000.-Ft alatti rendelésnél 1.090.-Ft, 7.000.-Ft felett ingyenes a házhozszállítás. Utánvételes szállítás esetén az átvételkor fizet a futárnak, ebben az esetben a szállítási díj 7.000.-Ft alatti rendelésnél 1490.-Ft, 7.000.-Ft feletti rendelés esetén ingyenes. A termékek feltüntetett ára és a szállítási díj bruttó ár, tartalmazza az áfát. 7.000.- feletti rendelésnél a kiszállítás ingyenes.

Személyes átvételre a megrendeléstől számított 5 munkanapon belül, telefonos egyeztetés után a IV. és a XV. kerületben van lehetőség hétfőtől – péntekig, 9 és 19 óra között. Ebben az esetben csak készpénzes fizetést fogadunk el. Amennyiben az átvételre 5 munkanapon belül nem kerül sor, a rendelést töröljük.

Utalási információk:
Fit Pet Kft.
K&H Bank
számlaszám: 10400023-50526585-53491004