Gyorskereső
 

Átmenetileg nincs raktáron

Premil Fancy macskaeledel termék leírás


A Premil Fancy macskatáp felnőtt macskák számára ajánlott, teljes értékű, rendkívül ízletes, természetes macskaeledel. Minőségét a könnyen emészthető fehérjék, értékes csirke és kacsa húsok nyújtják. Tartalmazza az összes szükséges makró és mikró nyomelemeket, melyek szükségesek az egészséges bőr, fényes szőrzet kialakulásához és elegendő energiát biztosítanak kedvencének. A macskaeledelben lévő természetes növényi rostforrások megkönnyítik a lenyelt szőr emésztési rendszerben történő végigjutását, így az a széklettel könnyen kiválasztódik. Az összetevőknek köszönhetően szabályozza a vizeletet PH értékét, ( 6-6,5 ) megakadályozza a húgyúti kövek képződését.
Premil Fancy macskaeledel összetétel:
Dehidratált csirke és kacsahús, kukorica, rizs, olajok és zsírok, cukorrépapép, csirkefehérje, cellulóz, dehidratált máj, lecitin, kálium-klorid.

Premil Fancy macskaeledel tulajdonságok:
A Premil Fancy macskaeledel nem tartalmaz szintetikus és természetes színezékeket, szintetikus aminosavakat, ízfokozókat és aromákat.
GMO MENTES: genetikailag módosított alapanyagok felhasználása nélkül készül.

Premil Fancy macskaeledel összetevők

Nyers fehérje32 %Kálcium1,3 %
Nyers zsír12 %Foszfor1,1 %
Nyers rost2,2 %Nátrium0,1 %
Nyers hamu6,7 %
Premil Fancy macskaeledel adalékok
A - vitamin 15000 Ne / gKolin-klorid750 mg / kg
D3 - vitamin 600 Ne / gC - vitamin 20 Ne / g
E - vitamin 60 Ne / gVas30 mg / kg
K3 Vitamin0,75 Ne / gMangán11 mg / kg
B1 - vitamin 9,75 Ne / gRéz5,3 mg / kg
B2 - vitamin 8,75 Ne / gCink53 mg / kg
B6 - vitamin 6 Ne / gJód0,5 mg / kg
B12 - vitamin45 Ne / gSzelén0,2 mg / kg
Folsav4,5 mg / kg
Premil Fancy macskaeledel ajánlott napi adagolás
2 3 4567 +
gramm / nap- 3030 - 4545 -6060 - 7575 - 9010 - 13 g / kg
A táblázatban feltüntetett értékek tájékoztató jellegűek.
A napi adagok meghatározásánál mindig fontos szemügyre venni az évszakot,a kutya aktivitását, életkorát és kondícióját.
Premil Fancy macskaeledel termék tanusítványok:
Kapcsolódó termékeink
Premil Standard Beef macskaeledel
A Premil Standard Beef teljes értékű macskaeledel, mindent biztosít, amire mácskájának szüksége van. Gazdag tápanyagtartalmú, természetes eledel, amely a kiegyensúlyozott amino savakat kiváló minőségű húsokból biztosítja. Makró és mikró elemekkel járul hozzá a megfelelő fejlődéshez, erős csontozathoz..
Premil Standard Mix macskaeledel
A Premil Standard Mix teljes értékű macskaeledel, mindent biztosít, amire mácskájának szüksége van. Gazdag tápanyagtartalmú, természetes eledel, amely a kiegyensúlyozott amino savakat kiváló minőségű húsokból biztosítja. Makró és mikró elemekkel járul hozzá a megfelelő fejlődéshez, erős csontozathoz..
Premil Standard Poultry macskaeledel
A Premil Standard Mix teljes értékű macskaeledel, mindent biztosít, amire mácskájának szüksége van. Gazdag tápanyagtartalmú, természetes eledel, amely a kiegyensúlyozott amino savakat kiváló minőségű húsokból biztosítja. Makró és mikró elemekkel járul hozzá a megfelelő fejlődéshez, erős csontozathoz..
Premil Sleepy macskaeledel
A Premil Sleepy teljes értékű természetes macskaeledel kölyök, fiatal, vemhes és felnőtt macska számára. Minőségét a kiváló és könnyen emészthető fehérjék, csirke és kacsa húsok biztosítják, melyek erősítik az immunrendszert és magas energiatartalmuk mellett tartalmazza az összes olyan nyomelemet, amire..