Gyorskereső
 

Átmenetileg nincs raktáron

Premil Standard Mix macskaeledel termék leírás


A Premil Standard Mix teljes értékű macskaeledel, mindent biztosít, amire mácskájának szüksége van. Gazdag tápanyagtartalmú, természetes eledel, amely a kiegyensúlyozott amino savakat kiváló minőségű húsokból biztosítja. Makró és mikró elemekkel járul hozzá a megfelelő fejlődéshez, erős csontozathoz és egészséges hosszú életet biztosít kedvence számára. A minőségi zsírsavak és vitaminok együtt segítik a fényes, dús szőrzet kialakulását. A macskaeledelben lévő természetes növényi rostforrások megkönnyítik a lenyelt szőr emésztési rendszerben történő végigjutását, így a széklettel könnyen kiválasztódik. Az összetevőknek köszönhetően szabályozza a vizelet PH értékét, (6-6,5) megakadályozza a húgyúti kövek képződését.
Premil Standard Mix macskaeledel összetétel:
Hús és húskészítmények, gabonafélék és termékeik, olajok és zsírok növényi termékei, ásványi anyagok.

Premil Standard Mix macskaeledel tulajdonságok:
A Premil Standard Beef macskaeledel nem tartalmaz szintetikus és természetes színezékeket, szintetikus aminosavakat, ízfokozókat és aromákat.
GMO MENTES: genetikailag módosított alapanyagok felhasználása nélkül készül.

Premil Standard Mix macskaeledel összetevők

Nyers fehérje27 %Nyers hamu5,5 %
Nyers zsír9 %Kálcium1,4 %
Nyers rost3,2 %Foszfor1,2 %
Premil Standard Mix macskaeledel adalékok
A - vitamin 6000 Ne / gKolin-klorid273 mg / kg
D3 - vitamin 600 Ne / gC - vitamin 7,27 Ne / g
E - vitamin 60 Ne / gVas30 mg / kg
K3 Vitamin0,01 Ne / gMangán11 mg / kg
B1 - vitamin 3,55 Ne / gRéz5,3 mg / kg
B2 - vitamin 3,07 Ne / g Cink53 mg / kg
B6 - vitamin 2,18 Ne / gJód0,5 mg / kg
B12 - vitamin16,36 Ne / gSzelén0,2 mg / kg
Folsav1,64 mg / kg
Premil Standard Mix macskaeledel termék tanusítványok:
Kapcsolódó termékeink
Premil Standard Beef macskaeledel
A Premil Standard Beef teljes értékű macskaeledel, mindent biztosít, amire mácskájának szüksége van. Gazdag tápanyagtartalmú, természetes eledel, amely a kiegyensúlyozott amino savakat kiváló minőségű húsokból biztosítja. Makró és mikró elemekkel járul hozzá a megfelelő fejlődéshez, erős csontozathoz..
Premil Standard Poultry macskaeledel
A Premil Standard Mix teljes értékű macskaeledel, mindent biztosít, amire mácskájának szüksége van. Gazdag tápanyagtartalmú, természetes eledel, amely a kiegyensúlyozott amino savakat kiváló minőségű húsokból biztosítja. Makró és mikró elemekkel járul hozzá a megfelelő fejlődéshez, erős csontozathoz..
Premil Fancy macskaeledel
A Premil Fancy macskatáp felnőtt macskák számára ajánlott, teljes értékű, rendkívül ízletes, természetes macskaeledel. Minőségét a könnyen emészthető fehérjék, értékes csirke és kacsa húsok nyújtják. Tartalmazza az összes szükséges makró és mikró nyomelemeket, melyek szükségesek az egészséges bőr, fényes..
Premil Sleepy macskaeledel
A Premil Sleepy teljes értékű természetes macskaeledel kölyök, fiatal, vemhes és felnőtt macska számára. Minőségét a kiváló és könnyen emészthető fehérjék, csirke és kacsa húsok biztosítják, melyek erősítik az immunrendszert és magas energiatartalmuk mellett tartalmazza az összes olyan nyomelemet, amire..